Kaidan Alenko
- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Re: Kaidan Alenko
Moje řeč, buď by z Virmiru odešel se mnou, nebo já bych zůstala s ním tam
už si nějak nedovedu představit, že bych ho tam nechala a zachránila Ashley 
- hRDLA
- Kontraadmirál
Já jsem Kaidana vždy nechal umřít, teď to hraju prvně s ním místo Ashley a musím říct, že moje nervy se mají skvěle. Mám klid od té hysterky, i když ty rozhovory v cutscénách ještě s tou hudbou mi nejsou zrovna moc příjemné 
Bite my shiny Warden ass!
To máš stejné jako když mně nejsou příjemné rozhovory s Liarou.. každého to holt táhne někam jinam 
Mě to táhne sem

Mě to táhne sem

Nápodobně... pamatuji si, že jednou jsem Liaru nechtíc v trojce sbalila.Sadene píše:To máš stejné jako když mně nejsou příjemné rozhovory s Liarou.. každého to holt táhne někam jinam![]()
Jinak hezký obrázek, hlavně co se týče "the second human spectre"... Kaidan je takový skromňák, nijak ho ani to jmenování nesebralo(proč by taky, když je krucinál válka a měli by se starat o přežití a vítězství a ne o nějaké tituly)... Na rozdíl od takové Ashley, která se hned začala svým titulem spektry ohánět (on byl ten titul v jejím případě opravdu "zasloužený)... hlavně pak teda v DLC Citadela. Prej že si dal zápas(v chlastání... och jak originální... taky nemají roupama co dělat, než pít a pít), kdo je opravdová spektra a kdo to jen předstírá (škoda jen, že nebyla žádná renegade možnost, abych ji dala jednu přes čuňu)... ano, Shepard "jen" zastavil Serana, skoro sám vyřadil z celou Kolektorskou základnu a sjednocuje jednotlivé druhy pod jednu vlajku... za to Ashley ta udělala tolik věcí, jako třeba nebo třeba... aha, ta neudělala nic. Proto taky přežití Ashley na Vimiru je 1:10 ve prospěch Kaidana. Ale kdyby šlo nechat na Vimiru s Ashley i Liaru... muhehe... o tom si můžu nechat jenom zdát.
- hRDLA
- Kontraadmirál

Ještě jsem našel s Jamesem a Jacobem, ale ty mi nepřišli tak povedené. Samozřejmě ještě Ashley, ale tu už sem někdo házel.
Bite my shiny Warden ass!
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
tak ja zase taky neco pridam z toho co sem vystaral

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Na tohle jsem se těšila celou dovolenou
na ty nádherný fotky
jedna lepší než druhá...nádhera lidi, roztekla jsem se 
Btw budete nějak o víkendu na mumlu? Že bych si vás na chvíli přišla poslechnout (ano, moc mi chybíte, lidi)
Btw budete nějak o víkendu na mumlu? Že bych si vás na chvíli přišla poslechnout (ano, moc mi chybíte, lidi)
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
no ja tam neplanuju nebyt , akorat ja sem ten co je vetsinou zticha 
- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
njn to mas z toho ze furt litas po kamaradkach misto abys poctive smrdela u kompuSadene píše:Záleží na tom kdy o víkendu![]()
![]()
ja budu v sobotu nejdriv tak kolem treti dopo du na navstevu a pak rodinej obed .-)
No jestli budu nemocná, tak se budu celý den válet poctivě u kompu... teda v posteliSwen von Walhallion píše:njn to mas z toho ze furt litas po kamaradkach misto abys poctive smrdela u kompuSadene píše:Záleží na tom kdy o víkendu![]()
![]()
ja budu v sobotu nejdriv tak kolem treti dopo du na navstevu a pak rodinej obed .-)

víkend to jistí, a s novym notebookem
Sadene - a ty budeš v postýlce
Hmm, tak budu no.jeňa_cz píše:víkend to jistí, a s novym notebookem![]()

- Swen von Walhallion
- Komandér
- Kontaktovat uživatele:
tak neco malo zase pridam

- Ashley-Sheppard
- Kapitán
- Kontaktovat uživatele:
Aaaa... za všechno můžete vy, co tady nahráváte Kaidanovi (sexy) fotky.
Já jsem se zařekla, že už nebudu mít jinou romanci než s Garrem, ale jak jsem sleduji tenhle topic... prostě si jeden nemůže pomoc, rozehrála jsem hru za Shepku (možná jsem měla zase zkusit chlapa Shepa, ale je fakt, že v ME3 jsem s Kaidanem nedokončila romanci za ženu, ale za muže už pár krát jo) bez savu (ach, bude mne mrzet, až se dostanu na Ranoch a zachráním gethy na úkor kvarianů), chtěla jsem si konečně zkusit hru za "padoušku" a hlavně taky sbalit Kaidana. Ta scéna v Appolo, to prostě nemá chybu... Kaidan je takový gentelman.
A to se nemuselo dít, kdyby tady někteří pořád nenahrávali jeho fotky... ne, že by mi to nějak vadilo.